40 дни чакане! Преподавател от НХГ с важно предложение, кога ще получи отговор от общината в Благоевград?

Преподавателят Живко Янев от НХГ“ Св. св.Кирил и Методий“ се чувства обиден,тъй като пуснал писмо с важно предложение да община Благоевград,но в рамките на 40 дни не получил никакъв отговор. Той предложил общината да финансира изрисуването на подпорната стена на ул.“Вардар“ като закупи материали за рисуване на учениците от художествените паралелки в НХГ. В замяна учениците щели да изрисуват безплатно стената.Преподавателят дълго чакал отговор на писмото си ,но така и не го получил.

По този повод Живко Янев пусна открито писмо до гражданите на Благоевград.Ето какво пише в него:

„Преди 40 дни публикувах предложението изпратено до кмета на община Благоевград. Считам се задължен да ви уведомя за решението на кмета, тъй като то касае нашите деца, а и нас гражданите.Решението е пълно мълчание все едно такова не е постъпвало. Учудва ме факта, че щом в някое предложение присъстват и децата на града, кметът да не взима никакво решение. Започвам да си мисля, че това се прави целенасочено, за да може нашите деца да бъдат изтръгнати от корените на нашата култура, традиция и умения за нейното продължаване .Вярно е, че Европа не иска умни и талантливи деца, но пък ние сами да си погубваме децата, не мога да си го простя. Не мога да разбера защо само ние в Благоевград сме против съхранението на всякакви традиции и национално самосъзнание. А един град без традиция и собствена култура е загубен!“

Свързани новини

Поредната схема: Близък приятел на Камбитов обзаведе за близо 2млн.лева жилищата в „новата ромска махала“ в  Благоевград!

az

Eто кой благоевградчанин даде заявка да обедини участниците във „Фермата“
Милиното от Разлог е другият колоритен участник

Пепи

Почина секретарят на президента по външна политика Димитър Арнаудов

az

1 коментар

129 10.09.2019 16:12 at 16:12

Тоя па жалбар

0

0
Отговори

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.