8 улици в Кресна с нов асфалт!

Община Кресна ще благоустрои 8 улици в общинския център със свои собствени финансови средства. Парите в размер на 264 852 лева са от капиталовите разходи на общината. С тези средства ще се реконструира част от уличната мрежа в града. С нов асфалт ще бъдат улиците „Малешевска”, „Моравска”, „Люти връх”, „Даме Груев”, „Огражден”, „Отец Паисий”, „Пирински бор” и „Ягода”. „Ремонтните дейности ще започнат след броени дни.

За нас е много важно да инвестираме в подобряването на инфраструктурата, за да осигурим по-добри условия за живот на нашите съграждани, пише кмета бг. На въпросните 8 улици миналата година подменихме водопровода, като средствата отново бяха от капиталовите разходи на община Кресна”, коментира кметът Николай Георгиев.

Той разкри, че по проект по Програмата за развитие на селските райони предстои цялостно асфалтиране на други 7 улици на обща стойност 1 169 259 лева. Вече е подписан договор с финансиращия орган, но тепърва започва процедурата за избор на изпълнител. Най-вероятно през пролетта на следващата година ще започне асфалтирането на тези улици и подмяната на старите тротоари с нови.

Свързани новини

Инцидент на АМ „Струма“! ТИР се обърна на пътя и…

az

След лекции на купон! Известната певица и възпитаничка на АУБ Благоевград Биляниш разпуска в местна дискотека…

az

В помощ на Йоана! Ученици от Петрич – с благотворителен спектакъл в Благоевград

Веси

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.


Fatal error: Uncaught Error: Class 'Redis' not found in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php:340 Stack trace: #0 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php(82): W3TC\Cache_Redis->_get_accessor('w3tc_889312381_...') #1 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Base.php(96): W3TC\Cache_Redis->get_with_old('b27b4/default.i...', '') #2 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/Minify/Minify/Cache/W3TCDerived.php(106): W3TC\Cache_Base->get('b27b4/default.i...') #3 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(966): Minify_Cache_W3TCDerived->fetch('b27b4/default.i...') #4 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(471): W3TC\Minify_MinifiedFileRequestHandler->_cache_get('b27b4/default.i...') #5 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-c in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php on line 340